SPECS

DE FACILITEITEN

Undercurrent creeert voor u een tailor made event. Dit betekend dat het een cater vrije locatie is met een moderne maar robuste uitstraling geschikt voor bijna al uw event aanvragen. De industriële look is naar eigen smaak aan te kleden. De locatie is prachtig gelegen aan het water en zowel per pond als per auto goed te bereiken.

Op een unieke plek aan het water uitkijkend over de skyline van Amsterdam daar ligt Undercurrent.

Met een grote zaal (500 m2) en een kleine zaal( 105m2) en 2 prachtige terrassen ( samen 340m2) biedt Undercurrent volop ruimte voor zakelijke evenementen, (personeel)feesten (product)presentaties, ruimte voor tv opnames, diners en kleine concerten.

Capaciteit

Deze robuuste, maar karakteristieke evenementenlocatie heeft diverse mogelijkheden.:
Sitting diner ronde tafels :1 tot max.: 270 pax.
Sitting diner lange tafels :1 tot max.: 360 pax.
Walking diner max. 600 pax.
Buffetten max. 600 pax.
Feestavond (2 zalen) max.800 pax.

Decoratie

De ruimtes kunt u geheel naar eigen stijl en smaak inrichten. Er is geen vast meubilair en het staat u vrij om deze in te huren. Natuurlijk denken wij met een creatief team graag met u mee!

Moeiteloos passen we de locatie aan om uw evenement de juiste aankleding te geven, zodat uw gasten een onvergetelijk evenement beleven.

Techniek

Faciliteiten voor licht en geluid en een podium  zijn aanwezig. Heeft u speciale wensen geen probleem. Met een ervaren en professionele partners kunnen wij dit voor uw regelen. Eigen techniek en beeld techniek is toegestaan, er zal wel een toeslag worden berekend indien de reeds aanwezige techniek verwijderd dient te worden.

Food& Beverage

Geen gedoe met vaste cateraarseigen foodcatering is toegestaan. Hier komt wel een extra toeslag op voor schoonmaak en vuilafvoer.
Drankvoorziening doet Undercurrent in eigen beheer. Enkel bij diners is een constructie met krukgeld mogelijk.

Aankomen met een boot?

Dit is geen probleem, we beschikken over voldoende ruimte om bij terras aan de zijkant met een boot aan te meren. Eventueel vervoer over water kunnen wij ook voor u regelen.

Heeft u interesse?


Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging. Dan kunnen we rustig alle wensen en mogelijkheden met u bespreken een vrijblijvende offerte op maat voor u maken.